Ring til os på: 22 24 43 80

Send os en mail: info@jbhel.dk

Eleftersyn hos JBH El Service

Hos JBH EL service udfører vi eleftersyn, hvor vi gennemgår dine elinstallationer, for at sikre at alt er i god stand og er energivenligt.

Vi sørger desuden for at kontrollere, at alt lever op til de gældende lovgivninger.

Vi hjælper både private og erhverv med eleftersyn og vi sørger altid for, at gå systematisk til værks. Vi finder eventuelle fejl og mangler som vi gerne hjælper med at udbedre og vi kommer også gerne med forslag til mere optimale løsninger.

Ved et eleftersyn kan vi hjælpe dig med at finde frem til mere energivenlige løsninger, som kan spare dig op til 85 procent af dit energiforbrug.

Hvorfor er det vigtigt med et eleftersyn?

Der kan være flere grunde til, at du vælger at få et eleftersyn. Det kan både handle om sikkerhed, at du gerne vil være mere miljøvenlig, eller at du vil spare penge på dit energiforbrug. Her er nogle af årsagerne til, hvorfor det er vigtigt af få foretaget et eleftersyn.

Sikkerhed i hjemmet

Ved et eleftersyn bliver alle installationer tjekket grundigt efter. Det betyder at brandfarlige installationer, eller risiko for stød opdages, så du kan være helt tryg ved, at alt er som det skal være.

Miljøvenlige elinstallationer

Ønsker du at gøre dit hjem mere miljøvenligt, så kan et eleftersyn hjælpe dig på vej. Her kommer vi med vores forslag, til hvordan dit strømforbrug kan reduceres med mere miljøvenlige løsninger.

Spar penge på elregningen

Ved et eleftersyn kommer vi med vores bud på, hvordan du kan få mere energibesparende løsninger. Det betyder at du kan spare en stor del af dit energiforbrug til el, hvilket vil spare dig for mange penge.

Følg den gældende lovgivning

Uanset om du er privatkunde, eller erhvervskunde, er det vigtigt at dine elinstallationer følger lovgivningen på området. Ved et eleftersyn finder vi fejl og mangler og kontrollerer at alle installationer er helt efter lovens standarder.

Sikkerhed ved salg af bolig

Skal du sælge dit hus eller din lejlighed, så kan du sikre dig selv med et eleftersyn og udarbejdelse af elinstallationsrapport. Læs mere om dette længere nede på siden.

Hvordan foregår et eleftersyn?

Ved et eleftersyn kommer vi hjem til dig og gennemgår alle dine elinstallationer i hjemmet og tager en snak med dig om, hvad der kan gøres for, at du sænker din elregning, samtidig med, at du gavner miljøet.

Ved en systematisk gennemgang sikrer vi os at alle installationer lever op til alle sikkerhedskrav og vi sikrer os, at der ikke er risiko for elektrisk stød.

Vi rådgiver og vejleder dig også gerne om, hvilke pærer og hvilken form for belysning, der passer ind i dit hjem, og viser dig forskellige alternativer til din nuværende belysning, der kan være besparende for dig.

Vi medbringer et udvalg af alle vores forskellige LED-pærer, så du kan afprøve dem og se, hvorvidt de passer ind til dine behov og dit hjem, inden et eventuelt indkøb.

Det indeholder et eleftersyn:
5
En grundig gennemgang af alle elektriske installationer i dit hjem
5
Kontrol af eltavle inklusive relevante målinger
5
Måling af dine fejlstrømsafbrydere
5
Systematisk gennemgang af diverse elinstallationer
5
Gennemgang af lampeudtag og stikkontakter
5
Vurdering af risiko for elektrisk stød

Eleftersyn ved salg

Står du og skal sælge din lejlighed eller dit hus, så bør du sikrer dig at alle installationer er i orden. På den måde sikrer du, at ejendomsmægler og køber ved at alt er i orden, så du kan få et godt hussalg.

Benyt dig af en autoriseret og kompetent elektriker, som kan sikre at alt er helt som det skal være.

JBH EL service laver alle de former for elarbejde du har brug for, i forbindelse med et eleftersyn. Derudover hjælper vi dig også med at udarbejde en korrekt elinstallationsrapport.

Hvordan få man en elinstallationsrapport?

I forbindelse med dit boligsalg, skal der udarbejdes en elinstallationsrapport.

Det er din sikkerhed for, at din køber ikke efterfølgende kan påstå at der er fejl og mangler i boligen, som du skal betale for.

Har du behov for at få udarbejdet en sådan rapport, så kommer vi ud og foretager et eleftersyn af hele din bolig. Her gennemgår vi alle installationer systematisk og finder de eventuelle fejl og mangler der måtte være.

Desuden kontrollerer vi, at du ikke har ulovlige installationer og vi udformer en tilstandsrapport til dig.

Elinstallationsrapporten vil indeholde den nødvendige information om installationernes stand og funktionsdygtighed, i forhold til de gældende regler.

Eleftersyn for erhverv

Hos JBH EL service hjælper vi også erhvervskunder med eleftersyn. Her sikre vi, at alle installationer overholder gældende lovgivning for erhvervslokaler, ved en systematisk gennemgang.

Vi kan desuden også hjælpe med at udarbejde en elsikkerhedsattest til dine erhvervslokaler.

Hvad er en elsikkerhedsattest?

En elsikkerhedsattest er påkrævet, hvis du har forsamlingslokaler med plads til mere end 150 personer. Dette gælder uanset om du er ejer eller lejer.

Din elsikkerhedsattest skal opsættes et synligt sted i lokalet.

JBH EL service kan hjælpe dig med udarbejdelse af elsikkerhedsattest. Vi udarbejder selve attesten og sørger for at indrapportere eftersynet til Sikkerhedsstyrelsen. Du har ansvaret for, at installationerne i lokalerne bliver efterset og dette skal gøres hvert andet år af en autoriseret elinstallatør.

Tag os med på råd, så er du sikret at du overholder de gældende regler for elinstallationer i forsamlingslokaler.

Vi tilbyder flere forskellige typer eleftersyn
5

Eleftersyn erhverv

5

Elsikkerhedsattest

5

Eltjek ejerlejlighed

5

Eleftersyn landbrug

5

El rapport ved hussalg

5

…Og meget mere

Kontakt os hvis du har brug for et eleftersyn, eller vil vide mere om, hvad ydelsen indeholder

Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på eleftersyn af din bolig eller virksomhed!