Ring til os på: 22 24 43 80

Send os en mail: info@jbhel.dk

JBH EL service – Autoriseret elinstallatør

5
Hos JBH EL service får du en dygtig autoriserede elinstallatør til, at ordne dine el opgaver. Så er du på udkig efter en dygtig, troværdig og tillidsfuld autoriseret elinstallatør, er du kommet til det helt rigtige sted
5
Vi stræber efter, at være din foretrukne elektriker og derfor arbejder vi hårdt på, at lave et tilfredsstillende og godt stykke arbejde
Vores nøglebegreber for et fyldestgørende samarbejde, er overholdte aftaler og betingelser, samt altid at levere kvalitetsarbejde.

Autoriseret elinstallatør til ethvert formål

En elinstallatør, der har styr på virksomhedens ønsker og behov. Vi rådgiver til de bedste løsninger og sikrer dig kvalitet og tillid. Vi har masser af erfaring med både små og store opgaver, for erhvervsdrivende.

Alle vores elektrikere er faguddannede og opdaterede på den seneste viden og elektronisk udstyr. På den måde sikrer vi dig de optimale løsninger hver gang.

En autoriseret elinstallatør du kan stole på!

Vores dygtige elektrikere går i tæt dialog med dig, så gennemsigtigheden og tilliden bliver etableret tidligt i aftalen. Ud fra den tætte dialog, skræddersyr vi løsningen, så den passer bedst muligt til jeres virksomheds behov og krav.

Vi sætter stor dyd i, at udføre vores arbejde, så det lever op til love og krav om elinstallationer.

Det er vigtigt for os, at vi laver de mest bæredygtige og ordentlige løsninger, hver gang vi udfører vores arbejde.

Vi står altid klar til at hjælpe dig på telefonen

Vi er medlem af Installatørernes Organisation TEKNIQ

Det er vores garanti for, at du får service og kvalitet i topklasse, hver gang du benytter dig af os.

Har du spørgsmål, brug for hjælp til el opgaver, eller er du nysgerrig for at høre mere, så kan du altid kontakte os. Enten på telefon 22 24 43 80 eller gennem kontaktformularen. Vi glæder os til, at høre fra dig.

Hvornår skal du gøre brug af en autoriseret elinstallatør

Når du skal vælge en elinstallatør, skal du være opmærksom på, at der kan være stor forskel på, hvilken slags el arbejde forskellige virksomheder udbyder. Der er også forskel på, om det er små eller store opgaver du har brug for bliver lavet, og nogle elektrikere tager oftest kun større arbejde ind.

5
JBH EL service hjælper både med de små og de store opgaver
5
Det kan godt være en god idé at indhente tilbud, hvis man skal have lavet et større el arbejde, men JBH EL service er rimelig prisbevidste, og du er derfor garanteret en god og fair pris
5
JBH EL service ønsker at gå i dialog med vores kunder og gennem denne dialog kan du vurdere, om du ønsker at vi skal varetage din opgave
5
En anden ting du kan kigge på, når du skal vælge en autoriseret elinstallatør, er at læse anmeldelser om de forskellige elektrikere

Brug af autoriseret elinstallatør

Fejl i elinstallationerne er farligt. Hvert år er disse fejl årsag til mere end 500 brande. Mange af brandene opstår, fordi el-installationerne ikke er lavet korrekt. Derfor er det vigtigt, at I ikke selv går og roder med el, og at din elektriker er autoriseret elinstallatør. Det er dig, der har ansvaret for, at dine el installationer er forsvarlige.

Valg af autoriseret elinstallatør

Vi giver dig 3 gode råd til hvorfor du skal vælge din lokale elektriker i Køge.

JBH EL service giver dig her nogle tips til, hvordan du vælger den elinstallatør, som er bedst til det pågældende arbejde.

5
Kontrollér at den elinstallatør, som du overvejer at hyre til din opgave er registreret hos de tilsynsmyndigheder, som er relevante i Danmark.
5
Anbefalinger er en vigtig faktor. Eksempelvis hvis du har venner eller kolleger, der kan anbefale en dygtigt elinstallatør
5
Virksomhedens prisstruktur. Det er vigtigt, at virksomheden fortæller dig, hvordan de fastlægger den pris, som du skal betale for et givent stykke arbejde

Sørg for at alle virksomhedens elinstallationer er i orden med professionel elservice

Sikkerhedsstyrelsen har ansvaret for at udstede autorisationer og føre tilsyn, så installationerne er sikre.

Elektrikerne har ansvaret for, at de enkelte installationer er udført korrekt, og du er ansvarlig for at bruge en autoriseret elinstallatør til de opgaver, der kræver det.

Derfor bør du altid vælge en autoriseret elektriker til at lave el-service i din bolig.

God elservice giver tryghed

Der er masser af håndværk, som du helt lovligt kan lave selv. Du må gerne lægge dit nye tag selv, eller skifte gulv og isolere. Men så snart det handler om el-installationer, så skal du tænke dig godt om, før du går i gang. Der er nemlig en del elservice, der kræver en autoriseret elinstallatør.

Hvert år opstår over 500 brande på grund af fejl i elinstallationer, og en del af dem er på grund af dårligt udført elservice.

Det er altså ikke uden grund, at en del el-arbejde skal udføres af en autoriseret elinstallatør.

Vælg en elinstallatør med erfaring 

Elinstallationer? Det kan jeg da få hvem som helst til at hjælpe med. Nej, el-arbejde er ikke noget, man bare giver sig i kast med. Det kræver en uddannet og autoriseret installatør at arbejde med el. Finder du sådan én, er du et godt stykke tættere på målet. Men vil du også gerne have en god pris, arbejde udført til tiden og service i topklasse? Så skal du vælge det helt rette firma til opgaven. Det kunne være os her hos JBH EL service. Vores ambition er at være din foretrukne el-installatør. Det opnår vi ved at tilbyde dig konkurrencedygtige priser, holde en høj standard og altid levere kvalitetsarbejde. Lyder det som et match for dig? Kontakt os gerne for en uforpligtende snak eller for at tage en dialog om en konkret opgave.

 

Autoriseret elinstallatør med høj troværdighed

Skal du have ny eltavle? Koblet nye emner her på? Udskiftet gamle el-installationer? Eller etableret forsyning til større maskiner? Der findes et utal af situationer, hvor du som erhvervsdrivende får brug for en elinstallatør. Det er vigtigt at vælge en autoriseret og erfaren én af slagsen. På den måde er du sikker på, at opgaverne bliver udført korrekt. Det er du altid garanteret, når du hyrer JBH EL service til opgaven. Vi indgår altid i en dialog med kunden, færdiggør arbejdet til aftalt tid og yder dig god service.

Hvor skal du vælge JBH EL service? Det skal vi sige dig:

– Vi giver dig som kunde 100 % tryghed

– Vi består af erfarne og uddannede elinstallatører

– Vi tilbyder fornuftige priser

– Vi udfører små og større opgaver

– Vi har gode anmeldelser fra tidligere kunder

– Vi har hjulpet små og større erhvervsdrivende 

Stadig ikke overbevist? Glemte vi at sige, at ‘troværdighed’ er vores mellemnavn. Vi forsøger at leve op til dette ved altid at yde dig den optimale rådgivning, skræddersy en løsning til netop dig og være gennemsigtige i alt vi gør. Vi gemmer ikke noget væk, priserne bliver lagt på bordet og vi er ærlige om den tid, arbejdet tager. Os kan du stole på.

Lad os få en snak om dine el-opgaver. Vi glæder os til at høre fra dig og tager altid gerne en snak om din opgave. Således finder vi ud af, om vi er den rette til at løse den for dig. Har du brug for en fast el-installatør til at servicere dine datainstallationer og datanetværk? Det klarer vi også gerne. Vi udfører enkeltstående opgaver, ligesom vi også samarbejder fast med mange virksomheder.

 

Din elinstallatør i Køge hjælper med mange opgaver

Elektriker eller el-installatør? Det er to ord, der klinger lidt enslydende. Måske går du i troen om, at du skal bruge en dygtig elektriker, mens du faktisk har brug for en autoriseret el-installatør til opgaven. Det hjælper vi dig naturligvis med at finde ud. Men tag gerne et kig herunder og læs mere om, hvilke opgaver vores installatører typisk udfører:

– Tjek og montering af eltavler

Eltavler ses i de fleste boliger og også hos virksomheder. Det er den dér tavle med sikringer, som typisk er placeret i kælderen, i et skab i bryggerset eller i et teknikrum. Gamle eltavler er et stort problem, da de kan være farlige og faktisk ulovlige. Vi hjælper dig gerne med udskiftning af tavlen, så du kan føle dig tryg og ligeledes være dækket af din forsikring, hvis uheldet er ude. En ny eltavle kommer også med fordele, da den er med til at sikre en mere effektiv strømforsyning i din bolig eller i din virksomhed.

– Mindre og større datainstallationer samt datanetværk

Vi udfører ofte opgaver for erhvervsdrivende kunder, der skal have forsynet større maskiner med strøm eller etableret et datanetværk. Det kan være indenfor industrien ved opførsel af nye maskinhaller, i lagerhaller eller lignende. Ligesom det også kan være i forbindelse med datainstallationer i kontormiljøer. Derudover hjælper vi også med midlertidige installationer ved f.eks. events og udstillinger. Vi tilbyder også fejlfinding ved problemer med nuværende datainstallationer.

Med andre ord er det de lidt større og mere tidskrævende opgaver, som installatøren tager sig af. Men hvor kører vi ud til el-opgaver? Ja, selvom vi gerne ville besøge dig i hele Danmark, er vi af geografiske årsager begrænset til et mere specifikt område. Det er blandt andet Køge og de omkringliggende byer. 

 

Find din elinstallatør Herfølge og få et uforpligtende tilbud

Hvilken opgave skal vi hjælpe dig med? Vi hjælper dig med alt inden for el-installationer heriblandt eltavler, datainstallationer, datanetværk og fejlfinding i disse – og hvad du ellers kunne forestille dig indenfor branchen.

Har du en enkeltstående opgave?

Søger du en fast samarbejdsaftale?

Står du med en akut opstået situation?

Uanset årsagen er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan hurtigt træde til, hvis du har et problem, der kræver en løsning nu og her. Er opgaven ikke akut, tager vi altid en snak om dine ønsker til tidshorisont. Ligesom vi udarbejder en god aftale for et fast samarbejde.

Hvor hjælper vi med installationer og el? Det gør vi blandt andet i Herfølge og de omkringliggende byer. Er du i tvivl om, hvor vidt vi kommer ud til din by? Ring gerne og lad os få en snak. Vi udfører små som større opgaver, og hvis det giver god mening for begge parter, vil vi naturligvis gerne hjælpe dig med dine elinstallationer. Kontakt os for et uforpligtende tilbud i dag.

Find en kompetent og autoriseret elinstallatør

Hos JBH EL service har vi samlet et hold af yderst kompetente elektrikere og elinstallatører, som kan hjælpe dig med de elektrikeropgaver, som du behøver hjælp til. Vi har stor faglig viden og mange års erfaring, som vi altid anvender, når vi skal give vores kunder en god oplevelse.

Vores virksomhed er drevet udefra nøgleordene dygtig, troværdig og dygtig, da det er de ord, som bedst kendetegner vores autoriserede elinstallatører og den service, som de yder hos dig.

Hvis du er på udkig efter en troværdig, dygtig og tillidsvækkende elinstallatør, er du altså kommet til det helt rigtige sted. Vi gør en dyd ud af det gode samarbejde med vores kunder, og derfor kan du altid forvente at vi overholder alle aftaler og betingelser for arbejdet.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og vi tager altid udgangspunkt i den enkelte kundes situation. Med vores lange erfaring fra lignende opgaver, kan vi hurtigt danne os et overblik over den enkelte kundes behov, og vi tager altid udgangspunkt i dette behov, når vi leverer vores ydelser.

Vi har styr på vores kunders ønsker og behov. Både når det handler om private og virksomheder, og vi er leveringsdygtige i alle ydelser indenfor elinstallation og elektrikerarbejde. Igennem årene har vi løst en lang række store og små opgaver for både private og erhvervsdrivende i Køge og omegn, og vi glæder os til at hjælpe dig med de opgaver, som du skal have løst.

Autoriseret Elinstallatør du kan stole på

Vores arbejde er baseret på tillid. Vores kunder har nemlig tillid til, at de altid får et tilfredsstillende resultat, når de kontakter JBH EL service, når de oplever behov for en kompetent og autoriseret elinstallatør.

Vores kompetente og løsningsorienterede elektrikere og elinstallatører er i tæt dialog med dig. Både før, under og efter udførelsen af arbejdet. På denne måde bliver tilliden og gennemsigtigheden grundlagt tidligt i forløbet, hvilket udgør det bedste grundlag for et vellykket samarbejde.

Hos JBH EL service har vi igennem årene opbygget en stor erfaring med mange forskellige slags elektrikeropgaver, og derfor kan vi hurtigt danne os et overblik over dine behov og ønsker. Ud fra dette overblik skræddersyer vi en løsning, som passer til lige netop jeres ønsker og behov. Den tætte dialog undervejs er medvirkende til, at vi undgår misforståelser og hurtigt kan rette op på processen, hvis dette ønskes fra kundens side.

Det er vigtigt for os, at vi altid gennemfører de bedste og mest bæredygtige løsninger, når vi løser opgaver for vores kunder.

Når du indgår en aftale med JBH EL service kan du være sikker på, at arbejdet udføres i overensstemmelse med gældende lovgivning og reglerne på området. Her får du nemlig en autoriseret elinstallatør, der har styr på alle foreskrifter i forbindelse med elektrikerarbejdet.

Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med de elektrikeropgaver, som du skal have løst. Vi sidder klar ved telefonerne, hvor vi glæder os til dit opkald. Så kan vi hjælpe dig med at vælge den helt rigtige løsning, som skaber værdi for erhvervsdrivende og løser problemer for private.

Din elinstallatør i Køge

Dårlige og mangelfulde elinstallationer, som ikke er udført af kompetente og autoriserede elinstallatører, er farlige. Hvert år må brandvæsnet rykke ud til mere end 500 brande som følge af elinstallationer, som ikke lever op til gældende regler og retninglinjer.

Det er vigtigt, at man altid kontakter en professionel, når man oplever problemer med eksisterende installationer eller har behov for nye installationer. Og det er vigtigt at den elinstallatør, som du vælger til udførelsen af arbejdet, er autorisret af de tilsynsmyndigheder, som kontrollerer de danske elinstallatører.

Hvis du eller din virksomhed er bosat i Køge, Herfølge eller i området omkring disse byer, bør du tage kontakt til JBH EL service, når du skal bruge en autoriseret elinstallatør.

Her får du nemlig en lokalt forankret virksomhed, som udelukkende gør brug af autoriserede elinstallatører. Det er din garanti for, at arbejdet altid udføres på tilfredsstillende vis, samt at arbejdet lever op til alle regler og retningslinjer på området.

Gennemsigtighed er vigtigt for os, så vores kunder altid ved, hvad de betaler for, når arbejdet udføres af kompetente og autoriserede elinstallatører.

Kontakt os i dag, og hør mere om de mange løsninger, som vi tilbyder hos JBH EL service. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på det arbejde, som du skal have udført.

Få en kompetent og autoriseret elinstallatør i Herfølge

Det er vigtigt, at man altid vælger en elinstallatør med erfaring. Arbejdet med elektriske installationer kræver uddannet og specialiseret personale, og det finder du hos JBH EL service, som løser alle former for elektrikerarbejde i Køge, Herfølge og de omkringliggende byer.

Her finder du uddannede, kompetente og autoriserede elektrikere og elinstallatører, som altid lever op til de aftaler og betingelser, som vi indgår med de enkelte kunder.

Vi udfører både store og små opgaver, og vi har fået gode anmeldelser fra vores tidligere kunder.

Selvom vi aldrig går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, som altid lever op til gældende regler og retningslinjer, er vores priser alligevel yderst fornuftige. Med de attraktive priser, som vi tilbyder på autoriserede elinstallatører, kan det ikke betale sig at vælge en leverandør, der ikke er autoriseret.

Arbejdet vil ofte være kendetegnet ved mange fejl, og fejlfulde elinstallationer udgør en stor risiko for brand.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning, som passer til dine ønsker og behov.

 

Elinstallatør med autorisation

Det dér med strøm, det er noget for de professionelle. Her taler vi naturligvis om vores veluddannede og erfarne elinstallatører. De hjælper dig med enhver opgave, du måtte have. Om du skal have opsat nye eltavler eller udført datainstallationer. Som autoriserede elinstallatør hjælper vi private kunder og erhvervskunder med små og større opgaver. Det kan være alt fra montere nye elinstallationer, til at udbedre fejl i ældre elinstallationer.

Du er altid velkommen til at kontakte os med din konkrete opgave. Vi kommer gerne ud og ser på tingene og giver dig en uforpligtende pris på arbejdet.

En autoriseret elinstallatør med erfaring

Hvilken elinstallatør skal jeg vælge? Det er et spørgsmål, mange virksomheder stiller sig. For har du en større opgave eller har du løbende mange mindre opgaver, er det rart med en pålidelige person, der udfører arbejdet til tiden og som har den rette ekspertise. Det kan du altid regne med, når du får besøg af en af vores elinstallatører.

Hos JBH EL Service er vi autoriserede elinstallatører. Det betyder, at vi er registreret hos tilsynsmyndighederne. Du kan regne med, at vores folk er veluddannede, dygtige og erfarne i den slags opgaver, du skal have udført.

Dit valg af autoriseret elinstallatør i Herfølge

Bor du i Herfølge? Og har du brug for en dygtig og autoriseret elinstallatør til at:

  • Opsætte datainstallationer i forbindelse med et event?
  • Lave nye datainstallationer på dit kontor?
  • Finde fejl i industriinstallationer?

Vores dygtige elinstallatører i Herfølge har erfaring med alle slags opgaver. Om det er en mindre datainstallation på dit hjemmekontor, der skal opdateres eller en større industriinstallation, der skal efterses. Vi klarer det hele – og du kan altid vide dig sikker på, at nu er installationen 100% i orden.

Autoriseret elinstallatør i Køge til enhver opgave

Ingen opgave er for lille eller for store til os hos JBH EL Service. Søger du f.eks. en autoriseret elinstallatør i Tureby til at opsætte en ny eltavle i dit private hjem? Eller mangler du en fast elinstallatør i Køge til at servicere dine datainstallationer på lager eller i industri? Vi klarer enhver opgave, du måtte have.

Vælger du os, får du:

  • En pålidelige og autoriseret elinstallatør
  • En høj standard og fremragende kvalitet
  • God kundeservice

Kontakt os endelig for at høre mere om, hvad vi tilbyder. Vi er altid klar til at se nærmere på din opgave. Vi sender en autoriseret elinstallatør ud i byer som Køge, Herfølge samt Tureby og omegn.

Spørg din lokale elinstallatør hvis du er i tvivl
Er du i tvivl om noget, så spørg altid din lokale elinstallatør til råds. JBH EL service holder til i Køge, og er altid klar med den bedste service og sikreste løsninger til alle typer el-opgaver.
aut. elinstallatør og elektriker medlem af installatørernes organisation
aut el installatør og elektriker i køge medlem af elinstallatørernes organisation