Ring til os på: 22 24 43 80

Send os en mail: info@jbhel.dk

JBH EL service – Autoriseret elinstallatør

5
Hos JBH EL service får du en dygtig autoriserede elinstallatør til, at ordne dine el opgaver. Så er du på udkig efter en dygtig, troværdig og tillidsfuld autoriseret elinstallatør, er du kommet til det helt rigtige sted
5
Vi stræber efter, at være din foretrukne elektriker og derfor arbejder vi hårdt på, at lave et tilfredsstillende og godt stykke arbejde
Vores nøglebegreber for et fyldestgørende samarbejde, er overholdte aftaler og betingelser, samt altid at levere kvalitetsarbejde.

Autoriseret elinstallatør til ethvert formål

En elinstallatør, der har styr på virksomhedens ønsker og behov. Vi rådgiver til de bedste løsninger og sikrer dig kvalitet og tillid. Vi har masser af erfaring med både små og store opgaver, for erhvervsdrivende.

Alle vores elektrikere er faguddannede og opdaterede på den seneste viden og elektronisk udstyr. På den måde sikrer vi dig de optimale løsninger hver gang.

En autoriseret elinstallatør du kan stole på!

Vores dygtige elektrikere går i tæt dialog med dig, så gennemsigtigheden og tilliden bliver etableret tidligt i aftalen. Ud fra den tætte dialog, skræddersyr vi løsningen, så den passer bedst muligt til jeres virksomheds behov og krav.

Vi sætter stor dyd i, at udføre vores arbejde, så det lever op til love og krav om elinstallationer.

Det er vigtigt for os, at vi laver de mest bæredygtige og ordentlige løsninger, hver gang vi udfører vores arbejde.

Vi står altid klar til at hjælpe dig på telefonen

Vi er medlem af Installatørernes Organisation TEKNIQ

Det er vores garanti for, at du får service og kvalitet i topklasse, hver gang du benytter dig af os.

Har du spørgsmål, brug for hjælp til el opgaver, eller er du nysgerrig for at høre mere, så kan du altid kontakte os. Enten på telefon 22 24 43 80 eller gennem kontaktformularen. Vi glæder os til, at høre fra dig.

Hvornår skal du gøre brug af en autoriseret elinstallatør

Når du skal vælge en elinstallatør, skal du være opmærksom på, at der kan være stor forskel på, hvilken slags el arbejde forskellige virksomheder udbyder. Der er også forskel på, om det er små eller store opgaver du har brug for bliver lavet, og nogle elektrikere tager oftest kun større arbejde ind.

5
JBH EL service hjælper både med de små og de store opgaver
5
Det kan godt være en god idé at indhente tilbud, hvis man skal have lavet et større el arbejde, men JBH EL service er rimelig prisbevidste, og du er derfor garanteret en god og fair pris
5
JBH EL service ønsker at gå i dialog med vores kunder og gennem denne dialog kan du vurdere, om du ønsker at vi skal varetage din opgave
5
En anden ting du kan kigge på, når du skal vælge en autoriseret elinstallatør, er at læse anmeldelser om de forskellige elektrikere

Brug af autoriseret elinstallatør

Fejl i elinstallationerne er farligt. Hvert år er disse fejl årsag til mere end 500 brande. Mange af brandene opstår, fordi el-installationerne ikke er lavet korrekt. Derfor er det vigtigt, at I ikke selv går og roder med el, og at din elektriker er autoriseret elinstallatør. Det er dig, der har ansvaret for, at dine el installationer er forsvarlige.

Valg af autoriseret elinstallatør

Vi giver dig 3 gode råd til hvorfor du skal vælge din lokale elektriker i Køge.

JBH EL service giver dig her nogle tips til, hvordan du vælger den elinstallatør, som er bedst til det pågældende arbejde.

5
Kontrollér at den elinstallatør, som du overvejer at hyre til din opgave er registreret hos de tilsynsmyndigheder, som er relevante i Danmark.
5
Anbefalinger er en vigtig faktor. Eksempelvis hvis du har venner eller kolleger, der kan anbefale en dygtigt elinstallatør
5
Virksomhedens prisstruktur. Det er vigtigt, at virksomheden fortæller dig, hvordan de fastlægger den pris, som du skal betale for et givent stykke arbejde

Sørg for at alle virksomhedens elinstallationer er i orden med professionel elservice

Sikkerhedsstyrelsen har ansvaret for at udstede autorisationer og føre tilsyn, så installationerne er sikre.

Elektrikerne har ansvaret for, at de enkelte installationer er udført korrekt, og du er ansvarlig for at bruge en autoriseret elinstallatør til de opgaver, der kræver det.

Derfor bør du altid vælge en autoriseret elektriker til at lave el-service i din bolig.

God elservice giver tryghed

Der er masser af håndværk, som du helt lovligt kan lave selv. Du må gerne lægge dit nye tag selv, eller skifte gulv og isolere. Men så snart det handler om el-installationer, så skal du tænke dig godt om, før du går i gang. Der er nemlig en del elservice, der kræver en autoriseret elinstallatør.

Hvert år opstår over 500 brande på grund af fejl i elinstallationer, og en del af dem er på grund af dårligt udført elservice.

Det er altså ikke uden grund, at en del el-arbejde skal udføres af en autoriseret elinstallatør.

Spørg din lokale elinstallatør hvis du er i tvivl
Er du i tvivl om noget, så spørg altid din lokale elinstallatør til råds. JBH EL service holder til i Køge, og er altid klar med den bedste service og sikreste løsninger til alle typer el-opgaver.
aut. elinstallatør og elektriker medlem af installatørernes organisation
aut el installatør og elektriker i køge medlem af elinstallatørernes organisation