Ring til os på: 22 24 43 80

Send os en mail: info@jbhel.dk

Energioptimering

Energioptimering af dine elinstallationer, betyder både at du gør noget godt for miljøet og at du sparer penge på din energiregning. Hos JBH EL service er vi altid opdateret på den nyeste viden indenfor miljøvenlige løsninger og energioptimering, så vi kan levere den bedste løsning til dig.

Energioptimering af hus

Bor du i eget hus, så er der meget du kan gøre for din energioptimering. Hos JBH EL service udfører vi eksempelvis lystjek og kan sørge for, at du kan spare op til 85 procent af dit energiforbrug.

Med et lystjek kommer vi hjem til dig og gennemgår al din belysning i hjemmet og tager en snak med dig om, hvad der kan gøres for, at du sænker din elregning, får bedre og mere optimal belysning samtidig med, at du gavner miljøet.

Vi tilbyder både rådgivning med forslag til elbesparelser i hjemmet, samt hjælp til installering af el.

Hjælp til energioptimering i hjemmet

Hos JBH EL service tilbyder vi at sende en autoriseret fagmand ud, som kan hjælpe dig med energioptimering i hjemmet.

Vi rådgiver og vejleder om, hvilke pærer og hvilken form for belysning, der passer ind i dit hjem, og viser dig forskellige alternativer til din nuværende belysning, der kan være besparende for dig. Vi medbringer et udvalg af alle vores forskellige LED-pærer, så du kan afprøve dem og se, hvorvidt de passer ind til dine behov og dit hjem, inden et eventuelt indkøb.

Vi lægger altid vægt på et tæt og godt samarbejde med vores kunder og efterlader kun et resultat, vi ved, lever op til dine forventninger, ønsker og behov

Kontakt os på telefon 22 24 43 80 for en professionel rådgivning og et lystjek. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Montering af stikkontakt

Dine stikkontakter er ofte et sted, hvor der er stor mulighed for energioptimering. Vi sørger for montering af stikkontakter der er mere sikre og samtidig har et pænere udseende end dine gamle.

En energibesparende løsning er stikkontakter med dæmpere, som gør det muligt at regulere din lyssætning efter behov. Vi tilbyder opsætning af stikkontakter af alle typer og sender gerne en erfaren elektriker ud, som kan vejlede dig om, hvad vi kan gøre med dine stikkontakter. Det er både besværligt og kan også være farligt at gøre dette selv, så vi anbefaler altid at sætte en fagperson på opgaven.

 

Få hjælp til montering af stikkontakt

Montering af lamper for private

Skal du have sat lamper op i dit nye hjem, eller have udskiftet dine gamle lamper, så tilbyder vi montering af lamper for private. Vi sørger for at opsætning af lamperne gøres professionelt og sikkert, så du ikke skal være nervøs for dine installationer.

Vi er eksperter i opsætning af lamper og vi monterer både indendørs og udendørs.

Lys skaber rum
Lys og lamper skaber de forskellige rum i et hjem og er afgørende for, hvorvidt et rum er trygt og rart at være i. Derfor kan det være vigtigt at sætte fokus på de mange forskellige løsninger og intelligente installationer og som husejer begynde at udnytte den moderne teknologi inden for belysning, så man kan skabe det helt perfekte lys og samtidig sørge for effektiv energioptimering. ​

Vi hjælper med at finde den rette belysning
Hos JBH EL service kan vi hjælpe dig med at finde ud af, hvilken form for belysning der hører hjemme i de forskellige rum, og hvad der passer ind i lige præcis dit hjem. Vi kan for eksempel opsætte automatisk styring af lys, der selv tænder, når du går på toilettet om natten, eller udendørs lys med sensor, der giver tryghed, når du vender hjem i mørket om aftenen.

Vi opsætter det bløde og dæmpede lys til stuen, det stærke lys til garderobeskabet eller det lys, der giver optimale arbejdsforhold til arbejdsværelset. Vi har et stort udvalg af LED-pærer, så du kan minimere din elregning betydeligt.​

  Få hjælp til at finde den rette belysning

Energioptimering med LED bånd

LED bånd er lanceringen af nye kraftigt el-besparende lysarmaturer til alle typer hjem og rum. Med LED kan du få udskiftet alle dine gamle lysstofrør samtidig med, at du minimerer din elregning. Det er en effektiv måde, at energioptimere dit hjem på.

Få en skræddersyet løsning
Hos JBH EL service er vi specialister i LED bånd og kan skræddersy den helt rigtige løsning til lige præcis dit hus. Med en aluminiumsskinne, der kan justeres i alle længder og mål, kan du få LED-belysning, der passer til dine mål uden begrænsninger.
LED bånd kan eksempelvis opsættes under køkkenskabe og give ekstra belysning til køkkenbordet, sættes op som garderobeskabsbelysning eller under hylderne på din bogreol. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når det handler om LED bånd.

Halvér din elregning
En LED-pære bruger kun det halve i strøm sammenlignet med gamle glødepærer og lysstofrør, hvilket betyder, at du som kunde kan halvere din elregning, hvis du skifter til meterlys.​

Kontakt os på telefon 22 24 43 80 for mere information. Vi glæder os til at hjælpe dig med din nye LED-belysning.

  Få hjælp til opsætning af LED bånd
Vi tilbyder også
5

Vi hjælper dig med et generelt lys tjek

5

Vi tjekker hvor god din belysning er

5

Vi kan hjælpe med at opsætte og installere alarmsystemer og sikring