Ring til os på: 22 24 43 80

Send os en mail: info@jbhel.dk

Datainstallation

Hos JBH EL service tilbyder vi datainstallation for virksomheder og private, indenfor en lang række områder. Vi hjælper blandt andet erhvervsdrivende og produktionsvirksomheder, med etablering af forsyninger til større maskiner, ved for eksempelvis bygning af ny lagerhal, produktionshal eller kontormiljø. Samtidig kan vi også tilbyde at etablere midlertidige installationer, hvilket der f.eks. kan være behov for ved større events og arrangementer, såsom messer, udstillinger, markeder mm.

Uanset hvilken opgave du skal have løst, sørger vi for, at alt hvad vi sætter op er i top kvalitet og overholder alle standarder.

Datainstallation og datanetværk

Vi løser både små og store opgaver indenfor datainstallation og installation af datanetværk. Vi sørger altid for at kvaliteten er i top og tjekker alle datainstallationer grundigt igennem, før vi overleverer det til jer.

Installationerne overholder selvfølgelig alle krav, både når det gælder sikkerhed, støj og hastighed.

Vores vigtigste job er, at I får præcis de datainstallationer I har brug for, for at yde bedst muligt på arbejdspladsen. Derfor rådgiver vi også gerne om, hvilke installationer der vil være mest optimale for netop jeres virksomhed, i forhold til de ønsker og behov I har.

Datainstallation til erhvervskunder

Vi tilbyder datainstallationer og etablering af netværksinstallationer for erhvervskunder.

Vi sørger for at lave udtag i væggene, fører kabler og sørger for, at jeres virksomhed kommer op og køre med serverne, så hurtigt som muligt.

elektriker køge

Vi tilbyder

5
Datainstallationer til erhverv
5
Opsætning til messer, udstillinger og markeder
5
Data installation for kontorer
5
Akut fejlfinding på større installationer
5
Styring og kontakt til producenter, når det kræves

Datainstallation i forbindelse med events

Ved events, messer, udstillinger eller markeder er det afgørende at alle installationer virker som de skal. Særligt hvis der er lys, lyd og anden teknik tilsluttet, som er en stor del af oplevelsen.

Vælg derfor en ekspert i datainstallation, hvis du vil sikre, at alle kommer til at forløbe helt efter planen.

JBH EL service vejleder dig om hvilke datainstallationer du har brug for. Vi rykker ud og sætter det hele korrekt op, og vi sørger også for at tage det ned igen, når dit arrangement er slut.

Vi sørger selvfølgelig for at alt er installeret helt efter alle gældende regler.

Book os til dit event

Datainstallation på kontorer

Hvis din virksomhed lige har fået nye kontorer, eller måske trænger til en opgradering, så kan JBH EL service hjælpe med helt nye datainstallationer. Det er altafgørende at jeres computere og anden teknik fungerer optimalt og her er vi jeres sparringspartner. Vi sørger for alt i forhold til datainstallation, så I skal blot nyde jeres nye eller opgraderede kontorer. Book os til datainstallation på kontorer

Industri installation

Vi kan sørge for industri installation til dig, der skal have installeret store og små maskiner. Vi sørger for tilslutningen af alle kabler og sørger altid for, at de har de rigtige størrelser, så maskinerne kan blive køreklar hurtigst muligt.

Hos JBH EL service udfører vi derudover også akut fejlfinding på større erhvervsinstallationer, hvis uheldet er ude.

Vi kan gennemgå styringen og sørge for eventuel kontakt til producenten, hvis det kræves.

Ring hvis du har brug for industri- eller datainstallation i din virksomhed