Ring til os på: 22 24 43 80

Send os en mail: info@jbhel.dk

Elektriker Herfølge nær Køge

​JBH EL service er en mindre elinstallatør virksomhed i Herfølge, der udfører alt i el-arbejde for både private og erhvervskunder. Vi servicerer i nærheden af Herfølge og Køge

Vores medarbejdere er alle dygtige faguddannede elektrikere, der sætter en ære i, at levere et kvalitetsprodukt til vores kunder. Vi ønsker at kunderne vender tilfredse tilbage.

Som mindre servicevirksomhed lægger vi vægt på, at alt foregår på vores kunders præmisser. Vi skræddersyr en pakke, der stemmer overens med dine ønsker, dit budget og dit hjem eller din virksomhed. For os er overholdte aftaler og betingelser, kvalitetsarbejde og god service nøglebegreberne i vores daglige virke.

Din garanti for kvalitetsarbejde

Når det kommer til elektriske installationer, skal det hele laves korrekt første gang og altid udføres af en autoriseret installatør, der er opdateret på den nyeste viden.

Vi ved, hvad vi laver og sørger altid for, at vores faglige viden konstant udvikles i takt med udviklingen inden for elektricitet og elektriske apparater.

Så har du brug for en, avanceret dygtig og fagligkompetent elektriker i Herfølge eller Køge, så kontakt os i dag!

Vi er medlem af Installatøernes Organisation TEKNIQ, der er din garanti for ordenligt el-arbejde. Vores arbejde bliver ligeledes kvalitetskontrolleret en gang om året, så vi fortsat kan blive ved med at udføre installationer i den bedste kvalitet.

Har du spørgsmål til vores virksomhed eller vores arbejde, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 22 24 43 80. Vi ser frem til at arbejde sammen med dig.

elektriker Herfølge jbh elservice - garanti for kvalitetsarbejde