Ring til os på: 22 24 43 80

Send os en mail: info@jbhel.dk

Valg af elinstallatør til din opgave

Hvordan vælger du den rigtige elinstallatør?

Når du skal vælge en elinstallatør, skal du være opmærksom på at der kan være stor forskel på, hvilken slags el arbejde forskellige virksomheder udbyder. Der er også forskel på om det er små eller store opgaver du har brug for bliver lavet, og nogle elektrikere tager oftest kun større arbejde ind. JBH EL service hjælper både med de små og de store opgaver.

Det kan godt være en god idé at indhente tilbud hvis man skal have lavet et større el arbejde, men JBH EL service er rimelig prisbevidste og du er derfor garanteret en god og fair pris.

JBH EL service ønsker at gå i dialog med vores kunder og gennem denne dialog kan du vurdere, om du ønsker at vi skal varetage din opgave. En anden ting du kan kigge på, når du skal vælge en autoriseret elinstallatør, er at læse anmeldelser om de forskellige elektrikere.

Valg af autoriseret elinstallatør

Vi giver dig 3 gode råd til hvorfor du skal vælge din lokale elektriker i Køge. JBH EL service giver dig her nogle tips til, hvordan du vælger den elinstallatør, som er bedst til det pågældende arbejde.

Kontrollér at den elinstallatør, som du overvejer at hyre til din opgave er registreret hos de tilsynsmyndigheder, som er relevante i Danmark.

Anbefalinger er en vigtig faktor. Eksempelvis hvis du har venner eller kolleger, der kan anbefale en dygtigt elinstallatør.

Virksomhedens prisstruktur. Det er vigtigt, at virksomheden fortæller dig, hvordan de fastlægger den pris, som du skal betale for et givent stykke arbejde

Forhør dig altid hos din autoriserede elinstallatør inden opgavens start

Det er altid en god idé at forhøre dig hos din elinstallatør, så du ved, hvilke muligheder du har inden udførelse af el arbejdet. I dag er der mange som forsøger selv at ordne alt i hjemmet. Mange går selv i gang med malerarbejde, indretning, og nogle går endda i gang med at udføre el arbejde selv. JBH EL service vil aldrig anbefale at man selv går i gang med opgaver, som omhandler elektricitet.

Vi ser tit defekte el installationer i hjemmet, eller på kontoret, som desværre kan forårsage ulykker, som brande eller at personer får stød. Det er derfor ikke et område der er værd at spare penge på, når der kan være så stor en risiko for ulykker og tilskadekommelse. JBH EL service står derfor klar til at hjælpe dig med el arbejde, både når det kommer til store som små opgaver. Det er vigtigt at huske, at det ikke er værd at forsøge sig som elektriker. Det er i stedet vigtigt at få en professionel og erfaren elinstallatør til at tage sig af arbejdet.

JBH EL service – en virksomhed du kan stole på

Bruger man en elektriker som er medlem af faglige organisationer, medfører det at man kan stole på, at det arbejde som udføres er af høj kvalitet.

JBH EL service er medlem af Sikkerhedsstyrelsen, Tekniq, Byggeriets kvalitetskontrol. Hvilket gør at du som kunde kan føle dig sikker på, at tingene er som de skal være, at vores arbejde lever op til visse standarder, samt at vores evner og vores viden bliver tjekket jævnligt.

Ønsker du at blive ringet op af os?