Ring til os på: 22 24 43 80

Send os en mail: info@jbhel.dk

Sørg for at alle dine elinstallationer er i orden med professionel elservice

Sikkerhedsstyrelsen har ansvaret for at udstede autorisationer og føre tilsyn, så installationerne er sikre. Elektrikerne har ansvaret for, at de enkelte installationer er udført korrekt, og du er ansvarlig for at bruge en autoriseret elinstallatør til de opgaver, der kræver det. Derfor bør du altid vælge en autoriseret elektriker til at lave el-service i din bolig.

God elservice giver tryghed

Der er masser af håndværk, som du helt lovligt kan lave selv. Du må gerne lægge dit nye tag selv, eller skifte gulv og isolere. Men så snart det handler om el-installationer, så skal du tænke dig godt om, før du går i gang. Der er nemlig en del elservice, der kræver en autoriseret elinstallatør.

Hvert år opstår over 500 brande på grund af fejl i elinstallationer, og en del af dem er på grund af dårligt udført elservice. Det er altså ikke uden grund, at en del el-arbejde skal udføres af en autoriseret elinstallatør.

Hvilken elservice kan jeg klare selv?

Du må gerne sætte lamper op og tilslutte køleskab, ovn og vaskemaskine, så længe det foregår med en stikprop i en stikkontakt. Skal du tilslutte vaskemaskine og opvaskemaskine, skal der være en stophane.

En god huskeregel er, at skal du bruge værktøj for at tilslutte hårde hvidevarer, så skal du have fat i en autoriseret elinstallatør. Skal du have nye stikkontakter, nye lampeudtag og lignende, skal du også have fat i en professionel.

Er du i tvivl om dine elinstallationer er forsvarlige og sikre, så er det altid en god idé at få en professionel ud til at lave den fornødne elservice i din bolig. Så kan du sove trygt om natten.

Husk altid at bruge en el-installatør, der har sine autorisationer i orden.

Din lokale elstallatør

Er du i tvivl om noget, så spørg altid din lokale elinstallatør til råds. JBH El service holder til i Køge, og er altid klar med den bedste service og sikreste løsninger til alle typer el-opgaver.

Ønsker du at blive ringet op af os?