Ring til os på: 22 24 43 80

Send os en mail: info@jbhel.dk

Er din elektriker autoriseret el-installatør?

Fejl i elinstallationerne er farligt. Hvert år er disse fejl årsag til mere end 500 brande. Mange af brandene opstår, fordi el-installationerne ikke er lavet korrekt. Derfor er det vigtigt, at du ikke selv går og roder med el, og at din elektriker er autoriseret elinstallatør. Det er dig, der har ansvaret for, at dine elinstallationer er forsvarlige.

 

Hvornår kræver det en autoriseret elinstallatør?

Der er mange ting, du gerne selv må gøre. Du må gerne tilslutte opvaskemaskinen, vaskemaskinen og tørretumbleren, så længe de er med stikprop og der er stophaner. 

Du må også gerne skifte stikkontakter og sætte lamper op. En god huskeregel er, at alle må arbejde med det, der er synligt og tilgængeligt. Det betyder, at du må tilslutte dine lamper til lampeudtagene, men du må ikke flytte lampeudtag eller lave et selv.
Som forbruger er det dit ansvar, at el-, VVS- og kloakinstallationer er sikre og lovlige. Det gør du ved at vælge håndværkere, der har deres autorisation i orden. Der er masser af håndværk og el-arbejde, der ikke kræver en autorisation, men som forbruger er det lidt af en jungle at holde styr på. Derfor er et godt tip, at du altid bruger en autoriseret elinstallatør.

 

Tjek din håndværker!

I Sikkerhedsstyrelsens autorisationsregister kan du slå din håndværker op og tjekke, om de har autorisation indenfor el, VVS, kloak og gas. Har håndværkeren ikke en autorisation, så må de ikke kalde sig eksempelvis autoriseret elinstallatør. Vil du være sikker på at undgå el-fusk, bør du altid slå din håndværker op i registeret.

Autoriseret elinstallatør i Køge

JBH El service er aut elinstallatør og elektriker i Køge, og laver alt indenfor el-arbejde til både private og erhverv. Vi leverer altid et godt stykke arbejde, som du kan være tryg ved.

Ønsker du at blive ringet op af os?