Ring til os på: 22 24 43 80

Send os en mail: info@jbhel.dk

Lystjek til erhverv

JBH EL service tilbyder lystjek til alle erhvervsdrivende.

Med et lystjek kommer vi ud i din virksomhed og gennemgår al belysningen og tager en snak med dig om, hvad der kan gøres for, at du sænker firmaets elregning, får bedre og mere optimal belysning samtidig med, at I gavner miljøet.

Afprøv de forskellige pærer direkte i virksomheden

Vi rådgiver og vejleder om, hvilke pærer og hvilken form for belysning, der passer ind i de forskellige lokaler eller lager- og fabrikshaller i virksomheden, og viser dig forskellige alternativer til den nuværende belysning, der kan være besparende for dig. Vi medbringer et udvalg af alle vores forskellige LED-pærer, så I kan afprøve dem og se, hvorvidt de passer ind til jeres behov og jeres virksomhed, inden et eventuelt indkøb.

Vi kan for eksempel vise prøver på lyskilder, der kan skiftes og monteres direkte i det eksisterende loft på kontormiljøer, eller spot, meterlys og lyspaneler, der optimerer belysningen i lige præcis jeres virksomhed.

Vi lægger altid vægt på et tæt og godt samarbejde med vores erhvervskunder og efterlader kun et resultat, vi ved, lever op til jeres forventninger, ønsker og behov.

Kontakt os på telefon 22 24 43 80, hvis du vil have et lystjek i din virksomhed.

Navigation: Erhverv / Lystjek

Ønsker du at blive ringet op af os?