Ring til os på: 22 24 43 80

Send os en mail: info@jbhel.dk

Belysning til erhverv

En god lyssætning er uundværlig, hvad enten det gælder belysning til din butik, kontorbelysning, eller belysning til en anden form for erhvervsbygning. JBH EL service tilbyder at stå for belysningen i din nystartede virksomhed eller for udskiftningen af den eksisterende belysning.

Det kan kræve meget planlægning at skabe et godt lys på en arbejdsplads og er et vigtigt element for medarbejdernes daglige virke. Vi hjælper dig med at få den optimale belysning, med vejledning og opsætning, udført af en af vores autoriserede installatører.

belysning til erhverv og belysning kontor og butik

Mange overvejelser med belysning

Når det kommer til belysning på arbejdspladsen, skal der tages højde for mange forskellige ting. For eksempel skal der tænkes på lysindfald, refleksionerne fra belysningen og medarbejdernes egne ønsker til belysning. Alt dette har nemlig stor betydning for salget i din butik og dine medarbejderes trivsel.

Det helt rigtige lys kan eksempelvis betyde, at flere kunder tiltrækkes din butik, hvilket kan føre til at salget stiger. På kontoret kan et behageligt lys gøre dine medarbejdere mere effektive, da lys i den rigtige farve og lysstyrke, modvirker træthed og hovedpine.

Eksempelvis censorer, der slukker lyset, når sidste medarbejder forlader lokalet, eller meterlys, der regulerer lyset efter solstyrken.

 

Belysning der passer til dine lokaler

Der er altså mange faktorer at tage hensyn til, når du vælger belysning til din erhvervsbygning. Hos JBH EL service kan vi hjælpe dig med alle de nødvendige overvejelser, så du får den helt rigtige løsning indenfor kontorbelysning, belysning til butik eller andet.

For at skabe den bedste belysning til din virksomhed, tilbyder JBH EL service desuden at udføre lystjek direkte i dine lokaler. På den måde finder vi frem til, hvilken løsning der passer præcis til dig.

9

Stor ekspertise i belysningsløsninger til butik og erhverv

9

Autoriseret opsætning af installationer, som kan reducere elregningen markant

9

En skræddersyet løsning til dine behov

Tilpasning af lysstyrke og farvetemperatur efter behov

Censorer, der slukker lyset når sidste medarbejder forlader lokalet

Meterlys, der regulerer lyset efter solstyrken

LED bånd som reducerer elregningen betydeligt

Energirigtig belysning til erhverv

Vi er specialister i belysning og kan opsætte installationer der er energirigtige og samtidig giver store besparelser. Med energibesparende belysning i din erhvervsbygning, handler du mere miljøvenligt og kan samtidig reducere din elregning betydeligt.

Intelligent lyssætning

Vi udvikler konstant vores faglige udvikling, så vi altid kan tilbyde dig den nyeste teknologi inden for lyssætning. Vi tilbyder eksempelvis intelligent belysning, som gør det muligt at få lyset til at tilpasse sig helt automatisk.

Kontakt os og få skræddersyet belysning

​Vi skræddersyr en løsning, der passer til præcis jeres virksomhed, behov og ønsker. Så kontakt os på telefon ​22 24 43 80 for nærmere information.

Navigation: Erhverv / Belysning

Ønsker du at blive ringet op af os?