Ring til os på: 22 24 43 80

Send os en mail: info@jbhel.dk

Ny eltavle

Hos JBH EL service tilbyder vi autoriseret reparation og montering af ny eltavle og HPFI relæ i private ejendomme.

Til hverdag bemærker du ikke at du har den, men din eltavle er den el-installation, som danner udgangspunkt for strømmen, til al din belysning og alle elektriske apparater i dit hjem. Derfor er det vigtigt at sikre sig, at eltavlen er tidssvarende og dermed sikker og lovlig.

En forældet eltavle kan være både farlig og ulovlig

Din eltavle forsyner din bolig med strøm fra elnettet og i tavlen finder du desuden dine sikringer og fejlstrømsafbryder, som er med til at beskytte dig og dine el-installationer. Særligt i ældre boliger, kan eltavlen være af ældre dato og det kan betyde at du har en mindre sikker, eller måske endda ulovlig eltavle.

En forældet eltavle vil ofte være 40-80 år gammel og er derfor ikke opdateret til de standarder vi har for el-installationer i dag. Det kan betyde at der er fejl på HPFI relæ og gruppeafbrydere, hvilket eksempelvis kan give risiko for stød.

Med en ny eltavle er du sikret ved brand

I tilfælde af brand og lignende kan du være udsat for at din forsikring ikke dækker, hvis dine el-installationer ikke er tidssvarende. Det kan derfor godt betale sig at undersøge om din eltavle er helt som den skal være, for din egen og din families skyld.

Skift til en ny eltavle

Der er mange fordele ved at få udskiftet din eltavle med en ny. Udover at du er sikret større sikkerhed, kan en ny eltavle også forbedre strømforsyningen til din bolig. På den måde får du både større tryghed og en mere effektiv strømforsyning når du udskifter din eltavle.

Vores elektriker tjekker gerne alle dine el-installationer for dig, så du og din familie kan være helt tryg i jeres bolig. Vi tilbyder en lang række reparationer i høj kvalitet, så hvis du har andet elarbejde der trænger til et tjek, tager vi gerne et kig på det i samme omgang, når vi udskifter din eltavle.

Z
Din bolig bliver mere sikker for dig og din familie
Z
Du overholder den gældende lovgivning
Z
Din strømforsyning til boligen forbedres
Z
Du er sikret at din forsikring dækker ved skader

Kontakt os og lad os tjekke din eltavle

Er du i tvivl om din eltavle er tidssvarende? Så kontakt os og lad os tjekke dine installationer for dig. Kontakt os på telefon 22 24 43 80 og aftal en tid til tjek eller udskiftning af eltavle og HPFI relæ. Har du brug for hjælp til andre opgaver? Hos JBH El Service udfører vi alt i elarbejde for både private og erhverv. Kontakt os og lad os tage en snak om, hvordan vi kan løse din konkrete opgave.

Hvis du er i tvivl om din eltavle er lovlig og fejlfri, er det altid en god idé at få den tjekket af en professionel. Hos JBH El Service tilbyder vi både eftersyn og udskiftning af eltavler og HPFI-relæ og vi holder os altid opdateret på de nyeste regler og procedurer, så du får den bedste service og højeste kvalitet.

Ønsker du at blive ringet op af os?

Udfyld nedenstående felter og vi vil kontakte dig hurtigst muligt ▾