Ring til os på: 22 24 43 80

Send os en mail: info@jbhel.dk

Led bånd til private

LED bånd er lanceringen af nye kraftigt el-besparende lysarmaturer til alle typer hjem og rum. Med LED kan du få udskiftet alle dine gamle lysstofrør samtidig med, at du minimerer din elregning.

Hos JBH EL service er vi specialister i LED bånd og kan skræddersy den helt rigtige løsning til lige præcis dit hus. Med en aluminiumsskinne, der kan justeres i alle længder og mål, kan du få LED-belysning, der passer til dine mål uden begrænsninger.

Kan være med til at skabe ekstra lys

LED bånd kan eksempelvis opsættes under køkkenskabe og give ekstra belysning til køkkenbordet, sættes op som garderobeskabsbelysning eller under hylderne på din bogreol. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når det handler om LED bånd.

opsætning af Led bånd til private

Halvér din elregning

En LED-pære bruger kun det halve i strøm sammenlignet med gamle glødepærer og lysstofrør, hvilket betyder, at du som kunde kan halvere din elregning, hvis du skifter til meterlys.​

Kontakt os på telefon 22 24 43 80 for mere information. Vi glæder os til at hjælpe dig med din nye LED-belysning.

Byd lyset velkommen i de mørkere tider
Få lyset og hyggen ind i hjemmet – lad JBH El service hjælpe med opsætningen

LED bånd til erhverv

LED bånd er lanceringen af nye kraftigt el-besparende lysarmaturer til alle typer virksomheder og lokaler. Med LED belysning kan du få udskiftet alle virksomhedens gamle lysstofrør samtidig med, at elregningen bliver minimeret.

Hos JBH EL service er vi specialister i LED bånd og kan skræddersy den helt rigtige løsning til lige præcis jeres virksomhed. Med en aluminiumsskinne, der kan justeres i alle længder og mål, kan I få LED-belysning, der passer til alle jeres mål.

Halvér din virksomheds elregning

LED bånd kan eksempelvis opsættes i forretningsvinduer, så de udstillede varer får den rette opmærksomhed, eller i lagerhaller og kontormiljøer, så virksomhedens medarbejdere får optimal arbejdsbelysning. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når det handler om LED bånd.

En LED-pære bruger kun det halve i strøm sammenlignet med gamle glødepærer og lysstofrør, hvilket betyder, at I som virksomhed kan halvere jeres elregning, hvis I skifter til meterlys.

Ønsker du at blive ringet op af os?

Udfyld nedenstående felter og vi vil kontakte dig hurtigst muligt ▾