Ring til os på: 22 24 43 80

Send os en mail: info@jbhel.dk

Autoriseret elinstallatør

​Hos JBH EL service får du dygtige autoriserede el installatører til, at ordne dine el opgaver. Så er du på udkig efter en dygtig, troværdig og tillidsfuld elinstallatør, er du kommet til det helt rigtige sted. Vi stræber efter, at være din foretrukne elektriker og derfor arbejde vi hårdt på, at lave et tilfredstillende og godt stykke arbejde. Vores nøglebegreber for et fyldestgørende samarbejde, er overholdte aftaler og betingelser, samt altid at levere kvalitetsarbejde.
Elinstallatør JBH el service

Autoriseret elinstallatør til ethvert formål

En elinstallatør, der har styr på forbrugernes ønsker og behov. Vi rådgiver til de bedste løsninger og sikrer dig kvalitet og tillid. Vi har masser af erfaring med både små og store opgaver, for private og erhvervsdrivende. Alle vores elektrikere er faguddannede og opdaterede på den seneste viden og elektronisk udstyr. På den måde sikrer vi dig de optimale løsninger hver gang.

En elinstallatør du kan stole på

Vores dygtige elektrikere går i tæt dialog med dig, så gennemsigtigheden og tilliden bliver etableret tidligt i aftalen. Ud fra den tætte dialog, skræddersyr vi løsningen, så den passer best muligt til dine behov og krav. Vi sætter stor dyd i, at udføre vores arbejde, så det lever op til love og krav om elinstallationer. Det er vigtigt for os, at vi laver de mest bæredygtige og ordentlige løsninger, hver gang vi udfører vores arbejde.
Blandt andet derfor, er vi en del af medlem af Installatøernes Organisation TEKNIQ. Det er vores garanti for, at du får service og kvalitet i topklasse, hver gang du benytter dig af os. Har du spørgsmål, brug for hjælp til elopgaver, eller er du nysgerrig for at høre mere, så kan du altid kontakte os. Enten på telefon 22 24 43 80 eller gennem kontaktformularen. Vi glæder os til, at høre fra dig.

Ønsker du at blive ringet op af os?

Udfyld nedenstående felter og vi vil kontakte dig hurtigst muligt ▾