Ring til os på: 22 24 43 80

Send os en mail: info@jbhel.dk

elbesparelser i hjemmet

​Hos JBH EL service udfører vi lystjek og kan sørge for, at du kan spare op til 85 procent af dit energiforbrug. Med et lystjek kommer vi hjem til dig og gennemgår al din belysning i hjemmet og tager en snak med dig om, hvad der kan gøres for, at du sænker din elregning, får bedre og mere optimal belysning samtidig med, at du gavner miljøet.

råd og vedledning omkring elbesparelser i hjemmet

Vi rådgiver og vejleder om, hvilke pærer og hvilken form for belysning, der passer ind i dit hjem, og viser dig forskellige alternativer til din nuværende belysning, der kan være besparende for dig. Vi medbringer et udvalg af alle vores forskellige LED-pærer, så du kan afprøve dem og se, hvorvidt de passer ind til dine behov og dit hjem, inden et eventuelt indkøb.

Vi lægger altid vægt på et tæt og godt samarbejde med vores kunder og efterlader kun et resultat, vi ved, lever op til dine forventninger, ønsker og behov. Kontakt os på telefon 22 24 43 80 for en professionel rådgivning og et lystjek. Vi ser frem til at hjælpe dig.

elbesparelser i hjemmet & erhverv

Med et lystjek kommer vi ud i din virksomhed og gennemgår al belysningen og tager en snak med dig om, hvad der kan gøres for, at du sænker firmaets elregning, får bedre og mere optimal belysning samtidig med, at I gavner miljøet.

Vi kan for eksempel vise prøver på lyskilder, der kan skiftes og monteres direkte i det eksisterende loft på kontormiljøer, eller spot, meterlys og lyspaneler, der optimerer belysningen i lige præcis jeres virksomhed.

Vi rådgiver og vejleder om, hvilke pærer og hvilken form for belysning, der passer ind i de forskellige lokaler eller lager- og fabrikshaller i virksomheden, og viser dig forskellige alternativer til den nuværende belysning, der kan være besparende for dig. Vi medbringer et udvalg af alle vores forskellige LED-pærer, så I kan afprøve dem og se, hvorvidt de passer ind til jeres behov og jeres virksomhed, inden et eventuelt indkøb.

Vi lægger altid vægt på et tæt og godt samarbejde med vores erhvervskunder og efterlader kun et resultat, vi ved, lever op til jeres forventninger, ønsker og behov.

Ønsker du at blive ringet op af os?

Udfyld nedenstående felter og vi vil kontakte dig hurtigst muligt ▾