Ring til os på: 22 24 43 80

Send os en mail: info@jbhel.dk

Belysning til private

JBH EL service udfører alle opgaver inden for både indendørs og udendørs belysning. Belysning i hjemmet er ofte undervurderet og bliver til tider blot et valg af lampedesign i stedet for valg af selve lyskilden.

Lys til dine behov

Lys og lamper skaber de forskellige rum i et hjem og er afgørende for, hvorvidt et rum er trygt og rart at være i. Derfor kan det være vigtigt at sætte fokus på de mange forskellige løsninger og intelligente installationer og som husejer begynde at udnytte den moderne teknologi inden for belysning, så man kan skabe det helt perfekte lys.​

Hos JBH EL service kan vi hjælpe dig med at finde ud af, hvilken form for belysning der hører hjemme i de forskellige rum, og hvad der passer ind i lige præcis dit hjem. Vi kan for eksempel opsætte automatisk styring af lys, der selv tænder, når du går på toilettet om natten, eller udendørslys med censor, der giver tryghed, når du vender hjem i mørket om aftenen.

Stort udvalg i LED-pærer

Vi opsætter det bløde og dæmpede lys til stuen, det stærke lys til garderobeskabet eller det lys, der giver optimale arbejdsforhold til arbejdsværelset. Vi har et stort udvalg af LED-pærer, så du kan minimere din elregning betydeligt.​ Kontakt os på telefon 22 24 43 80, hvis du skal have ny belysning til dit hjem.​

belysning til erhverv

En god lyssætning er uundværlig, hvad enten det gælder belysning til din butik, kontorbelysning, eller belysning til en anden form for erhvervsbygning.

JBH EL service tilbyder at stå for belysningen i din nystartede virksomhed eller for udskiftningen af den eksisterende belysning. Det kan kræve meget planlægning at skabe et godt lys på en arbejdsplads og er et vigtigt element for medarbejdernes daglige virke. Vi hjælper dig med at få den optimale belysning, med vejledning og opsætning, udført af en af vores autoriserede installatører. Der er altså mange faktorer at tage hensyn til, når du vælger belysning til din erhvervsbygning. Hos JBH EL service kan vi hjælpe dig med alle de nødvendige overvejelser, så du får den helt rigtige løsning indenfor kontorbelysning, belysning til butik eller andet.

For at skabe den bedste belysning til din virksomhed, tilbyder JBH EL service desuden at udføre lystjek direkte i dine lokaler. På den måde finder vi frem til, hvilken løsning der passer præcis til dig.
Tilpasning af lysstyrke og farvetemperatur efter behov
Censorer, der slukker lyset når sidste medarbejder forlader lokalet
Meterlys, der regulerer lyset efter solstyrken
LED bånd som reducerer elregningen betydeligt

Energirigtig belysning til erhverv

Vi er specialister i belysning og kan opsætte installationer der er energirigtige og samtidig giver store besparelser. Med energibesparende belysning i din erhvervsbygning, handler du mere miljøvenligt og kan samtidig reducere din elregning betydeligt.

Intelligent lyssætning

Vi udvikler konstant vores faglige udvikling, så vi altid kan tilbyde dig den nyeste teknologi inden for lyssætning. Vi tilbyder eksempelvis intelligent belysning, som gør det muligt at få lyset til at tilpasse sig helt automatisk.

Kontakt os og få skræddersyet belysning

​Vi skræddersyr en løsning, der passer til præcis jeres virksomhed, behov og ønsker. Så kontakt os på telefon ​22 24 43 80 for nærmere information.

Ønsker du at blive ringet op af os?

Udfyld nedenstående felter og vi vil kontakte dig hurtigst muligt ▾